top of page

Lamamiskontsert „Horisontaal-vertikaal“


Kadrioru Galerii


näituse „Normist välja“ raames


esitab Tarmo Johannes

21.02. 2024. kell 19


Sissepääs annetuspiletiga kohapeal

Sündmust toetab WÕLU vahuvein!


Lamamiskontsert „Horisontaal-vertikaal“ ei ole niivõrd kontsert, kui pigem olemise koht, kus kohtuvad Angela Soopi, Edgar Tedresaare ja Alar Tuule maalid näituses „Normist välja“, Tarmo Johannese flöödihelid ja Vilen Künnapu lummav arhitektuur.


Kuulajad võivad pikutada Angela Soopi loodud kohaspetsiifilise maaliinsatllatsioonil „Maa(l) ja tema vari“, istuda mugavates toolides, jalutada ringi, vaadata näitust. Seda kõike saadavad ruumi täitvad hetkes valitud helid erinevatel flöötidel.


Üritus kestab u 30 min.

Tarmo Johannes

Flöödimängija ja -pedagoog Tarmo Johannes on pälvinud erilist tähelepanu kaasaegse muusika esitajana. Ta on ansamblite U: (koosseisus: flööt, klarnet, viiul, tšello, klaver ja löökpillid) ning Resonabilis (koosseisus: hääl, flööt, kannel ja tšello) üks rajajatest ja eestvedajatest. Viimastel aastatel on Tarmo Johannes andnud arvukalt soolokontserte ning viinud läbi kontserdisarju „Lamamiskontserdid“ ja „Osaluskontserdid“ ning tegelenud helisünteesi ja programmeerimisega.

2001. aasta sügisest töötab Tarmo Johannes flöödiõpetajana Georg Otsa nimelises Tallinna Muusikakoolis. Pildil: Tarmo Johannes, flööt / fluete

Foto: Tarvo Hanno Varres ©







46 views0 comments
bottom of page