top of page

MERI

Eesti Maalikunstnike Liidu liikmetele.

EML ja HAA (Helsingi Kunstnike Liit) 2022. aasta näitustesari FINEST edastab oma liikmetele avatud kutse osalemaks HAA Euroopa suvenäitusel MERI

Loomeprojekti "HAA Euroopa" kolmas ja viimane aasta kannab koondnimetust "FINEST" ning see toimub 2022. aastal Eesti Maalikunstnike Liidu ja Helsingi Kunstnike Liidu vaheliste koostöönäituste tsüklina Helsingis, Tallinnas ja Pärnus.

Näitusel MERI osalevad tööd valitakse alates 14.01 kuni 14.02.2022 toimuva avatud konkursi põhjal.

Näitus toimub 4. juunist 30. juulini.

Näituse toimumiskohad: Suomenlinna HAA galerii ja Malmitalo galerii

Suvenäituse teemaks on meri. Teema on avatud tõlgendusteks, samuti on autorite poolt vabalt valitavad teoste tehnikad ja mõõdud.

HAA kuraatorid Satu Kalliokuusi ja Mika Vesalahti valivad konkursile saadetud tööde põhjal välja Eesti Maalikunstnike Liidu liikmetest kunstnike tööd. Ning vastavalt valivad EML kuraatorid Tiiu Rebane ja Jaan Elken teosed Soome kunstnikelt.

Näitusel osalemise üleskutse ja näitusele registreerumine toimub mõlema riigi loomeliitude liikmetele edastatud taotlusvormi kaudu.

"HAA Euroopa" projekti juhib Helsingi Kunstnike Liit.
Projekt on orienteeritud loomealase jätkusuutlikkuse parendamisele; partnerluse, infojagamise, kunstivahenduse ja mobiilsuse edendamisele. Projekt toetab ja propageerib jätkusuutlikuid ning keskkonda säästvaid loomelahendusi kujutava kunsti vallas.

Küsimuste korral palume pöörduda:  Projektijuht Tiiu Rebane, EML, tiiu.rebane@eaa.ee, tel + 372 5770264

bottom of page